Primăvara suntem mai sensibili cu ochii şi este recomandat să avem grijă de ei cu lacrimi artificiale. Vedi Optic vă recomandă soluţia oftalmică Lacrisifi, este calmantă şi lubrifiantă cu Hipromeloză 0,3%.

Medicul oftalmologic recomandă picăturile artificiale pentru calmarea disconfortului şi iritaţiei oculare. Lacrisifi este considerată una din cele mai bune lacrimi artificiale.

Ce este Lacrisifi?

Lacrisifi este o soluţie oftalmică de hipromeloză 0,3%.

Hipromeloza este un polimer cu proprietăţi hidratante şi vâscoelastice care protejează şi lubrifiază suprafaţa oculară, reducând senzaţia de disconfort.

Excipienţi:Hipromeloză 0,3% m/v, clorură de sodiu, clorură de potasiu, borax, acid boric, clorură de benzalconiu, apă pentru soluţii injectabile.

Cum utilizăm Lacrisifi?

Calităţile calmante şi lubrifiante ale hipromelozei sunt utilizate pentru calmarea disconfortului şi iritaţiei oculare asociate cu ochii uscaţi şi cu factori de mediu precum vânt, apă sărată, fum sau lucrul la calculator.

Instrucţiuni de utilizare,puneţi o picătură de Lacrisifi în ochi, exercitând o uşoară presiune asupra flaconului. Administrarea poate fi repetată oricând este nevoie pe parcursul zilei. Puteti a afla mai multe despre lacrimile artificiale da-ti clic aici.

Precauţii şi avertizări în folosirea picăturilor artificiale Lacrisifi.

Nu-l utilizaţi dacă flaconul nu este intact, dacă sunteţi sensibil la oricare dintre ingrediente nu-l utilizaţi, nu folosiţi după data de expirare inscripţionată pe flacon, nu atingeţi ochiul cu vârful flaconului şi nu purtaţi lentile de contact în timpul instilării produsului şi nu le puneţi mai devreme de 15 min. după instilare, rareori după administrare, din cauza vâscozităţii soluţiei, poate fi observată o uşoară înceţoşare temporară a vederii. Prin urmare, este recomandabil să aşteptaţi câteva secunde înainte de a desfăşura orice activitate care necesită o vedere clară, păstraţi un interval de 10 min. faţă de administrarea altor soluţii oftalmice, odată flaconul deschis, aruncaţi conţinutul neutilizat după 30 de zile, nu lăsaţi la îndemâna şi la vederea copiilor, păstraţi la temperaturi sub 25 ºC, doar pentru uz oftalmic extern.

Puteţi achiziţiona picăturile oftalmice Lacrisifi în cadrul cabinetul Vedi Optic Medical!