Ocuhyl-C sunt picăturile ideale pentru mine?

Uşor, uşor îşi face apariţia şi primăvăra iar odată cu ea apar şi oboseală sau iritaţii ale ochilor. Cu toţii ştim cât de important este pentru fiecare dintre noi să avem ochii lubrifiați pe toată durata zilei. Cel puţin odată am căutat prin farmacii sau optici medicale cele mai bune soluţii pentru problemele noastre şi poate nu am avut mereu norocul să găsim ceea ce ne este necesar.
Din acest motiv am dori să vă prezentăm şi picăturile oftalmice Ocuhyl-C şi cum vă pot fi acestea de ajutor.

De ce să aleg Ocuhyl-C?

OCUhyl C picături oftalmice este un produs indicat că adjuvant în oboseala oculară, iritaţia ochilor, secreţia redusă de lacrimi.
Sunt recomandate pentru administrarea pe termen îndelungat, purtătorilor de lentile de contact şi cei care se confruntă cu sindromul ochiului uscat.

Ce conţine Ocuhyl-C?

Extractul de gălbenele are un efect intens antiseptic, antiinflamator şi regenerant prin conţinutul de flavonoide, luteină şi carotenoide. 
Acidul hialuronic grăbeşte vindecarea leziunilor corneene prin creşterea migraţiei celulelor epiteliale. Tot odata asigură o lubrifiere superioară şi are efect protector cu o toleranţă foarte bună.
Excipienţi: clorură de calciu dihidrat, acetat de sodiu trihidrat, apă pentru preparate injectabile, clorură de potasiu, citrat de sodiu, extract de gălbenele, clorură de sodiu, clorură de magneziu hexahidrat.

Cât de des se aplică Ocuhyl-C?

Ca şi celelalte tipuri de picături oftalmice se aplică aşa cum vă este recomandat de către medicul oftalmolog sau după cum scrie pe prospectul lor.

Mă va ajuta Ocuhyl-C în problemele mele?

Dacă vă doriţi picăturile oftalmice ce vă oferă ochi lubrifiaţi şi hidrataţi Ocuhyl-C este alegerea perfectă!
Întotdeauna cereţi sfatul unui specialist fie că discutăm despre un medic oftalmolog, unui optician sau unui farmacist.
Nu achiziţionaţi picături oftalmice fără să fiţi informat în prealabil de un specialist!

Acum aveţi posibilitatea să achiziţionaţi picăturile oftalmice Ocuhyl-C şi din optica noastră!