Locatia noastra
Str. Văioaga 3, Buhuși

Suna Acum!
0770 962 961

  Obțineți o programare

  Completați formularul de mai jos!

  Termeni si conditii

  SC VEDI OPTIC MEDICAL SRL, cu sediul pe Strada Biruintei, bl. 374, Vaslui, CUI 37740030,  J37/504/2019.

  Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Societatea SC VEDI OPTIC MEDICAL SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina „Termeni si conditii”.

  Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

  Datele furnizate sunt strict confidentiale. SC VEDI OPTIC MEDICAL SRL   se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze exclusiv in vederea derularii relatiei comerciale dintre client si SC VEDI OPTIC MEDICAL SRL.

  Intregul continut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC VEDI OPTIC MEDICAL SRL.

   SC VEDI OPTIC MEDICAL SRL garanteaza utilizatorului accesul in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC VEDI OPTIC MEDICAL SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

  Orice litigiu aparut in legatura cu utilizare acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

  Datele personale pot fi prelucrate potrivit condițiilor prevăzute la art. 6 din GDPR:

  • consimțământ
  • executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract;
  • îndeplinirii unei obligații legale care îi revine operatorului;
  • protejarea interesele vitale ale persoanei vizate sau ale altei persoane fizice;
  • îndeplinirea unei sarcini care servește unui interes public sau care rezultă din exercitarea autorității publice cu care este învestit operatorul;
  • interesul legitim
  Call To Action Image

  Dacă ai întrebări, suntem aici! NU EZITA SA NE CONTACTEZI IN ORICE MOMENT.